pages

Sunday, 17 July 2011

PESANAN UNTUK DIA...

  1. klu ko nk date ngan die make sure biar die yg buat pilihan sebab dye xsuka klu ko kongkong die even ko 2 pakwe die 2.
  2. klu die soh pkai baju wane pe skalipon, ko ikot jela kalu ko nk tgk die bahagie wloupon wane baju 2 wane yg ko plg bnci skalipon.
  3. klu die ngah "angin" jgan la cucuk2 die lak, tnye macam2 t takot ko yg terasa ape yg die kate kat ko..
  4. Jangan bgi die tacing ngan ko. Klu skali die da tacing agak susah utk ko pjok die balik..
  5. Die pantang gler klu ko lupe tarikh2 penting dlm idop die..so sentiase la update kat enset ko 2...
  6. Time besday die klu boleh ko la owng petama yg call die,wish besday kat die..antara kek or bunge better ko bgi bnge kat dye sebab dye suke gler ngan bunga..
  7. Nanti mesti punyelah die akan citer kat ko yang klu die kawen nanti die msti nk letak name anak dye....... ......n...... ....so t klu ko da kawen ngan die xyah la susah2 ko nk pkir name ank kowang nnti..=)
  8. Die klu time ngan parents die agak susah tok ko kontek ngan die...so, ko kne la tggu mase die btol2 free barulah bole kontek ngan die.
  9. Jangan sesekali bgi die ulangi kesalahan die yg dulur..so bimbinglah die bek2 sebab die ade niat nk berubah..
  10. Klu die mgkir janji ngan ko sekalipon, ko wat2 diam sudahlah..maybe die lupe ngan ape yg die janji ngan ko or ade sebab yg terpakse die mgkir janji..
  11. Die ni agak susah nk manja2 tp klu die ngah nk manja2 2, ko lyan jela sebab die jarang boleh ade perasaan camtu..
  12. Die ni jenis yang agak pemalu sikit walaupun luaran nmpak cam giler2 sikit...
  13. Klu nk date ngan die better mntak la permission kat mama die. Klu mama die bgi untunglar tp klu xbgi sabor jela..bleh try lagi..;)
  14. Die ni jenis yang suke pendam a.k.a xsuke berterus terang..ko jgn nk serab0tkan pale ko pkir mcm2.. die xnk gtau ko maybe tok xnk susahkan ko..
  15. Klu die nk story something ngan ko tapi tetibe die xsedie nk story,better ko bgi la die mase sebab satu hari nnt mesti die cter kat ko punyelah..percaye lah...
  16. Klu nk tegor die, jgnlah marah2 okeh.. klu ko marah t satu bnde pon xjadik..so, tegorlah elok2 t msti die dgor ckp ko punyelah..
  17. Die xsuka lelaki yg berambut pnjang..xkemas katenye..klu rmbot 2 agak2 da pnjang potong jelar..
  18. Die klu mesej, die msti akn reply gini je " yelah, em ok, yea,x" je...so jgn pkir lak yang die xnk layan ko tp mmg care die g2..time jelarr..=)
  19. Ko kne a percaye kat die wloupown die xpcaye kat ko..jgn sesekali xpcaye kat die..
  20. Ko jgnlah mention name ex2 die depan die walaupown die ske sbot name ex2 ko depan ko.. Dye ckop xsuke..
  21. Klu die nk makan paper, ko jgn la halang die tp jgn bgi die minum air teh..nnt mule a die xsedap satu badan..
  22. Die ssh nk sebot perkataan cyunk2 ni so sabar jelar..bgi die mase sebab die ssh nk cyunk kat orang..
  23. Janganlah jeles xbtempat..die agak pntang gle kot..
  24. Klu ko terasa ngan die pown, burn jela sebab die xde niat pon nk sakitkan aty ko..
  25. Klu bole ko soh la die tkar no enset die 2..ramai sgt setan2 yg suke kacu die...
  26. Klu die da story smthing kat ko, bgi a repon yg bek2 ckit tp jgn smpai t'salah ckp pulak..nahas ko..
  27. Klu die ngantok better suruh la die rehat..jgn pakse die layan ko..
  28. Ko kne la biasakan ngan cubitan bisa die yang myakitkan 2..hehe kalu bole abes sume bulu kaki ko die nk cabot..=) tahan jela..
  29. Die lbh selesa cter paper kat member die.. klu ko tau story dari mmber die pon ko rilex jela..die msti ade sebab xnk story kat ko.
  30. Die msti mention yang die ni jenis yg xpandai jeles2 ni tapi sebenornye die xpasan yg die 2 jeles owangnye..=)  

2 comments:

ansarz said...

a woman needs to be loved, not understandable:D

Anonymous said...

=)

MY LOVE